Profesionální líčení a účesy pro každou událost!

Víte, co je nejlepším doplňkem ke skvělému outfitu? Sebevědomí a úsměv! A právě na tom pracujeme v My Make-up School. Jsme tým vášnivých make-up artistů, kteří se specializují na vytváření vzhledů pro každou příležitost.

Jsme tu pro to, aby jsme splnili vaše tužby! S radostí se věnujeme různým typům akcí, ať už je to romantická svatba, vřelý ples nebo dokonce divoká večírková jízda - my máme zkušenosti a nadšení pro všechno.

mceclip0-2

Naši profesionálové nejenom vytvoří to správné líčení a účes pro vás, ale také se postarají o to, abyste se cítili jako hvězda. Chceme, aby každá naše zákaznice odcházela s úsměvem na tváři a s pocitem naprostého sebevědomí.

A co když si nejste jisti, jaký styl by vám nejvíce vyhovoval? Žádný problém! Nabízíme možnost zkoušky líčení a účesu před samotnou událostí, abyste si mohli být naprosto jisti, že vás čeká přesně to, co jste si představovali.

Zapomeňte na stres z hledání toho správného líčení a účesu. My jsme tu proto, abychom vám to usnadnili. A pokud si přejete vyzkoušet něco nového nebo se poradit s výběrem, neváhejte nás oslovit. Jsme tu pro vás!

8593521-kurz-liceni-v-make-up-institute-prague

Tak neváhejte a dejte nám vědět, co pro vás můžeme udělat. Vaše výjimečná událost si zaslouží být oslavována s stylem a sebevědomím - a my jsme tady, abychom vám s tím pomohli!

Stačí nám zavolat na tel.: +420771296790 nebo napsat na denisa@mymakeupschool.cz a my se postaráme o zbytek.

Váš konečný vzhled bude nezapomenutelným doplňkem vaší události, těšíme na vás ! 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz