Tajné tipy a triky profesionálních vizážistů

Každá žena touží po dokonalém líčení, které vydrží celý den a zdůrazní její přirozenou krásu. I když se zdá, že profesionální vizážisté mají v rukávu nespočet tajemství, my vám nyní poodhalíme pár z nich. Tyto speciální techniky a triky vám pomohou vylepšit vaše líčení a možná vás inspirují k dalšímu objevování kouzla make-upu. Pokud vás tyto tipy zaujmou, neváhejte a přihlaste se na náš osobní kurz líčení, kde se dozvíte mnohem více!

1. Připravte pleť na líčení

Před samotným nanášením make-upu je důležité dobře připravit pleť. Profesionálové vědí, že základem je hydratace a správná péče. Začněte důkladným čištěním pleti, následně naneste hydratační krém.

2. Dokonalé nanášení podkladu

Jedním z největších triků je správné nanášení podkladu. Vizážisté často používají štětce nebo houbičky pro rovnoměrné rozložení make-upu. Klíčem je vrstvení – nanášejte make-up postupně, po tenkých vrstvách, a dobře jej zapracujte do pleti. Také nezapomínejte na oblast kolem čelisti a krku, aby byl výsledný efekt přirozený.

3. Konturování a zvýrazňování

Konturování a zvýrazňování jsou techniky, které mohou dramaticky změnit vzhled obličeje. Profíci používají světlejší a tmavší odstíny make-upu, aby vytvarovali obličej. Světlejší odstíny aplikujte na místa, která chcete zvýraznit (jako jsou lícní kosti, střed čela a nos), tmavší odstíny pak na oblasti, které chcete opticky zmenšit (například pod lícní kosti a kolem čelisti).

4. Dokonalé líčení očí

Oči jsou často považovány za zrcadlo duše a správné líčení očí může udělat zázraky. Profesionálové doporučují začít s podkladem na oční víčka, aby stíny vydržely déle a byly intenzivnější. Dále je důležité správné rozmazávání a vrstvení stínů. Používejte kvalitní štětce a začínejte s neutrálními tóny, které postupně ztmavujte. Nezapomeňte na linky a řasenku, které dodají očím hloubku a výraz.

5. Rty jako z časopisu

Pro dokonalé rty je důležité nejen správné nanášení rtěnky, ale také příprava rtů. Vizážisté doporučují pravidelný peeling rtů a následnou hydrataci. Při aplikaci rtěnky použijte konturovací tužku pro precizní tvar a poté rtěnku nanášejte štětečkem pro rovnoměrný výsledek. Pro delší výdrž rtěnky můžete rtěnku jemně zapudrovat přes tenký ubrousek a poté nanést druhou vrstvu.

close-up-woman-putting-make-up_23-2148551506

Toto jsou jen některé z tajných tipů a triků, které používají profesionální vizážisté. Pokud chcete proniknout do světa líčení hlouběji a naučit se více technik, zveme vás na náš VIP kurz osobního líčení. Zde se budeme věnovat pouze vám, a pomůžeme vám dosáhnout dokonalého vzhledu, který jste si vždy přála. Přihlaste se ještě dnes a objevte kouzlo profesionálního líčení!

Těšíme se na vás!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz