Vilma Baum: Vizážistka, Lektorka a Tvůrkyně Krásných Vizuálů

Vilma Baum, charismatická a výrazná make-up artistka, která nám přináší nejen své umění v oblasti krásy, ale také bohaté mezinárodní zkušenosti a nekonečnou vášeň pro vzdělání a make-up.

S dlouholetým působením ve Slovinsku a Španělsku se stala ceněnou vizážistkou pro celebrity, televizní projekty a módní časopisy. Nyní se můžete nechat inspirovat od Vilmy i vy v naší škole osobního líčení My Make-up School. Měli jsme tu čest spolupracovat s Vilmou na tvorbě našich vizuálů a tak vás necháme nakouknout pod pokličku, jak to v takovém zákulisí vypadá.

thumbnail_IMG_3754          thumbnail_833B5F23-BCBC-4754-A2ED-6B3D830E8905

Vilma má bohaté zkušenosti s fashion make-upem, celebrity make-upem, foto a TV make-upem, což ji řadí mezi výrazné postavy v odvětví krásy. Její jedinečný pohled na krásu oživil televizní projekty, jako například zahraniční StarDance, kam přinesla svou kreativitu a jedinečný talent.

Spolupráce s módními časopisy a individuální kurzy ukazují její angažovanost a dovednost v předávání znalostí. Rukama jí prošlo nespočet žen s různými věkovými kategoriemi a styly. Jako lektorka My Make-up School sdílí nejen techniky líčení, ale také inspiruje své studenty, aby objevovali vlastní kreativitu a osobní styl.

thumbnail_original-F92D73BB-3364-42B4-B81A-E2C358BE921F

Mimo svět make-upu je Vilma hrdou maminkou tří dětí, a její rodinný život poskytuje rovnováhu mezi pracovním a osobním světem. "Moje profese není pouze o nanášení barviček na obličej. Snažím se dostat pod kůži každého klienta, pochopit jeho osobnost a přání. Chci dosáhnout výsledku, který jim vykouzlí jiskru v očích, když se podívají do zrcadla," říká s úsměvem Vilma Baum, umělkyně, lektorka a tvůrkyně krásných vizuálů, která přináší inspiraci všem milovníkům líčení.

Chcete se naučit líčit, cítit se sebevědomě a skvěle ve svém já? Připojte se k nám k objevování světa krásy na našich kurzech.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz