Vstupte do světa luxusu s My Make-up School a Sothys Paris: Objevování francouzské elegance a dokonalé péče o pleť

 Máme pro vás vzrušující novinky! My Make-up School má tu čest oznámit naši nejnovější spolupráci s jednou z nejuznávanějších značek ve světě krásy - Sothys Paris! Značka, která není pouze synonymem pro péči o pleť, ale také pro neodolatelnou francouzskou eleganci.

thumbnail_SOTHYS - LOGO MARQUE 2016-05 

Vstupte s námi do světa péče o pleť. Značka s hlubokými kořeny, založená v roce 1946 Dr. Motzem, biomedicínským chemikem, začala svou cestu jako vývojář biologických extraktů pro léčbu popálenin a kožních poranění. Od té doby se však Sothys Paris rychle transformovala a vytvořila si své místo jako průkopník v profesionální kosmetice.

V roce 1966 přišel zlom, když Sothys Paris koupil Bernard Mas a proměnil ji v globální kosmetickou a wellness značku. Dnes se produkty a ošetření Sothys Paris používají po celém světě v luxusních klinikách a lázních. Jejich závazek k inovacím, kvalitě a vědeckému výzkumu je nepřekonatelný.

Sortiment je široký a uspokojí každou kosmetickou potřebu, od dekorativní kosmetiky až po produkty pro péči o pleť obličeje a těla. A co je ještě zajímavější, nabízejí i specializované kolekce, jako je certifikovaná bio řada Sothys Organics®, která spojuje nejlepší z přírody s pokročilou technologií.

Nenabízí jenom produkty - nabízí celý zážitek. Tento zážitek si můžete přijít vyzkoušet i vy na všech našich kurzech. Máme pro vás několik nových produktů, které jsme přidali do naší nabídky jako: odličovací produkty, hydratační krémy a séra s kyselinou hyaluronovou, krémy na výplň vrásek, rozjasňující krém a další..

 

410979513_879601614169142_2487353747212598849_n 

Tyto produkty společně s dalšími z naší nabídky vám rádi ukážeme a poradíme, jak o svoji pleť správně pečovat. S kosmetikou Sothys si můžete vytvořit jedinečný welness zážitek každý den ve vaší koupelně. Jejich oddanost kráse, inovacím a kvalitě je cítit ve všem, co dělají.

Takže, ať už toužíte po perfektní pleti, elegantním líčení nebo jedinečném wellness zážitku, Sothys Paris vám přináší kombinaci francouzské elegance a dokonalé péče. S radostí přinášíme tuto vzrušující spolupráci přímo k vám do My Make-up School, abychom vám pomohli objevit to nejlepší z péče a krásy vaší pleti. Připravte se na nezapomenutelnou cestu do poznávání péče o pleť. 

A nezapomeňte se přihlásit na náš kurz, kde budeme společně prozkoumávat svět Sothys péče o pleť a naučíme vás, jak o sebe pečovat tak, jak si zasloužíte!

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz